Ørerens med naturlige ekstrakter av propolis og hvitpil. For daglig rengjøring av ytterøret hos hund og katt. Inneholder vegetabilsk glyserin som fukter og antibakterielle ekstrakter fra propolis og hvitpil som motvirker vond lukt. Essensielle oljer fra hvit TeaTree olje virker lindrene,antiseptisk og antimikrobisk. Inneholder Bensylalkohol som er en organsisk alkohol. Denne finnes naturlig i frukt og te. Bensylalkohol finnes også i essensielle oljer fra planter som jasmine, hyasint og ylang-ylang.
179 kr
- +
Yuup! Ear Stripping Powder – nappepulver til napping av pels i ytterøret på hund. Spesialblanding av pulver som virker absorberende på fukt og dermed gir bedre grep ved napping av hår i hundens ytre øregang. Virker beroligende på huden. Pelstyper: Godt egnet for alle raser. Grad av kosmetiske ingredienser – UTEN parabener og ftalater – INGEN petrokjemiske produkter
359 kr
- +
For daglig rengjøring rundt øynene på hund og katt. Ideell for fjerning av merker etter rennende øyne. Beroligende og forfriskende. Plantebasert med naturlige ekstrakter fra grønn te, lotusblomst og ekstrakt fra Øyentrøst. Inneholder Bensylalkohol som er en organsisk alkohol. Denne finnes naturlig i frukt og te. Bensylalkohol finnes også i essensielle oljer fra planter som jasmine, hyasint og ylang-ylang. Proteiner ekstrahert fra moringafrøene begrenser opphopning av forurensning og smogpartikler i pelsen og gir langvarig beskyttelse. Luktfri. Påføring: Fukt en bommulsdott med en liten mengde av produktet. Rens forsiktig det affiserte omerådet. Kun for utvortes bruk. Grad av kosmetiske ingredienser: UTEN parabener, ftalater, alkohol og borsyre - INGEN petrokjemiske produkter.
179 kr
- +