Du er her: Forsiden > Hund > Transport > Ryggsekker
Dan ryggsekk, 38 x 50 x 26 cm, grå
949 kr
- +
i polyester. Ryggsekk og bærepose i en. Kan åpnes øverst og foran. Separat veske foran. Justerbare seler. Integrert linje forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Kan festes til bilbeltet i bilen ved hjelp av stroppene på baksiden. Polstret bunnplate, avtagbar.
599 kr
- +
I høykvalitets polyester. Ryggsekk og bærepose i en. Ekstra myk polstring. Kan åpnes øverst og foran. Bruk av komfort på grunn av justerbare stropper i livet og skulderen. Med lomme for mobil lomme. To separate vesker foran. Med reflekterende kantbånd. Integrert linje forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Kan festes til trallen. Polstret bunnplate, avtagbar.
849 kr
- +
I høykvalitets polyester. Passer for lange turer og trekking. Kan åpnes øverst og foran. Høy bærekomfort og ergonomisk. Polstret og ergonomisk rygg, pustende. Med linning for ideell vektfordeling. Bryststropp for god passform. Formstabil. Reflekterende kantbånd. Integrert linje forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Polstret base i imitert lammeskinn, avtagbar.
1 499 kr
- +
I høykvalitets polyester. Passer for lange turer og trekking. Kan åpnes øverst og foran. Høy bærekomfort og ergonomisk. Polstret rygg, pustende. Med linning for ideell vektfordeling. Bryststropp for god passform. Formstabil. Reflekterende kantbånd. Integrert linje forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Nett kan trekkes ned for å beskytte dyret inni posen. Polstret base i imitert lammeskinn, avtagbar.
1 690 kr
- +