Ryggsekker
Du er her: Forsiden > Hund > Transport > Ryggsekker
Dan ryggsekk, 38 x 50 x 26 cm, grå
kr 949
- +
I polyester. Ryggsekk og bærepose i en. Kan åpnes øverst og foran. Separat veske foran. Justerbare seler. Med reflekterende kantbånd. Den integrerte linjen forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Kan festes til bilbeltet i bilen ved hjelp av stroppene på baksiden.
kr 489
- +
i polyester. Ryggsekk og bærepose i en. Kan åpnes øverst og foran. Separat veske foran. Justerbare seler. Integrert linje forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Kan festes til bilbeltet i bilen ved hjelp av stroppene på baksiden. Polstret bunnplate, avtagbar.
kr 599
- +
I høykvalitets polyester. Ryggsekk og bærepose i en. Ekstra myk polstring. Kan åpnes øverst og foran. Bruk av komfort på grunn av justerbare stropper i livet og skulderen. Med lomme for mobil lomme. To separate vesker foran. Med reflekterende kantbånd. Integrert linje forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Kan festes til trallen. Polstret bunnplate, avtagbar.
kr 749
- +
I høykvalitets polyester. Passer for lange turer og trekking. Kan åpnes øverst og foran. Høy bærekomfort og ergonomisk. Polstret og ergonomisk rygg, pustende. Med linning for ideell vektfordeling. Bryststropp for god passform. Formstabil. Reflekterende kantbånd. Integrert linje forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Polstret base i imitert lammeskinn, avtagbar.
kr 1 299
- +
I høykvalitets polyester. Passer for lange turer og trekking. Kan åpnes øverst og foran. Høy bærekomfort og ergonomisk. Polstret rygg, pustende. Med linning for ideell vektfordeling. Bryststropp for god passform. Formstabil. Reflekterende kantbånd. Integrert linje forhindrer dyret i å hoppe ut. Nettforsyning sikrer god tilførsel av luft. Nett kan trekkes ned for å beskytte dyret inni posen. Polstret base i imitert lammeskinn, avtagbar.
kr 1 590
- +