Du er her: Forsiden > Katt > Våtfòr > Royal Canin
Royal Canin Aging + 12 Gravy er et våtfôr med saus som er spesielt utviklet for katter med følsomme tenner og eldre enn 12 år. Royal Canin Aging +12 inneholder næringsstoffer som bidrar til å holde katten sunt samtidig som det er lave nivåer av fosforstøtte og at det opprettholder kattens nyrer. Royal Canin Aging + 12 er sammensatt for å tiltrekke seg eldre og svært kresne katter. Ingredienser kjøtt- og animaliske produkter, korn, plantebaserte produkter, planteproteiner, oljer og fett, mineraler, bløtdyr og krepsdyr, sukker Næringsinnhold Råprotein 10 %, råfett 4 %, aske: 1,5 %, råfiber 0,8 %, fuktighet 80 %, nødvendige omega 3-fettsyrer (EPA/DHA) 0,14 %, fosfor: 0,12 %.
279 kr
- +
Royal Canin Aging + 12 Jelly er et våtfôr med gelè som er spesielt utviklet for katter med følsomme tenner og eldre enn 12 år. Royal Canin Aging +12 inneholder næringsstoffer som bidrar til å holde katten sunt samtidig som det er lave nivåer av fosforstøtte og at det opprettholder kattens nyrer. Royal Canin Aging + 12 er sammensatt for å tiltrekke seg eldre og svært kresne katter. Ingredienser kjøtt- og animaliske produkter, korn, plantebaserte produkter, planteproteiner, oljer og fett, mineraler, bløtdyr og krepsdyr, sukker Næringsinnhold Råprotein 10 %, råfett 4 %, aske: 1,5 %, råfiber 0,8 %, fuktighet 80 %, nødvendige omega 3-fettsyrer (EPA/DHA) 0,14 %, fosfor: 0,12 %.
199 kr
- +
Royal Canin British Shorthair Wet er et våtfôr til voksne og eldre katter over 12 måneder av rasen British shorthair. Våtfòret har et moderat fett- og energiinnhold for å redusere risikoen for vektøkning. Samtidig inneholder fòret næringsstoffer som fremmer sunne urinveier og bidrar til en sunn hud og skinnende pels. Våtfôret består av biter i saus i 12x85grams poser.
279 kr
- +
Royal Canin Digest Sensitive i saus er for voksne katter over 12 måneder med sensitiv fordøyelse. Den lett fordøyelige Digest Sensitive reduserer lukten av avføringen betydelig. Det balanserte fullfôret hjelper med å holde urinveiene friske, for maten reduserer oppsamling av mineraler som forårsaker urinstein. Ingredienser: kjøtt- og animaliske produkter, korn, planteproteinekstrakter, plantebaserte produkter, mineraler, sukker. Næringsinnhold: Råprotein: 9,5 %, råfett: 4 %, aske: 1,3 %, råfiber: 0,5 %, fuktighet: 81 %
299 kr
- +
Royal Canin Hairball Care i saus er ett helfôr til voksne katter over 12 måneder som hjelper for forebygging av hårballer. Våtfôret er utviklet for å hjelpe katten med å få pelshår den har svelget ut sammen med avføringen. Fôret er lett fordøyelig og hjelper katten med å holde idealvekten. Redusering av hårballer: hairball Care-hermetikken er utviklet for å hjelpe pelshårene katten har svelget ut sammen med avføringen Opprettholde idealvekten: hjelper katten med å holde idealvekten En sunn fordøyelseskanal: ekstra lett fordøyelig Ingredienser: Kjøtt- og animaliske produkter, korn, planteproteinekstrakter, plantebaserte produkter, mineraler, oljer og fett, sukker, gjær Næringsinnhold: Råprotein 7 %, råfett 2,7 %, aske 1,3 % råfiber 1 %, fuktighet 82 %
299 kr
- +
Royal Canin Instinctive 7+ i saus er et våtfòr for middelaldrende, og kresne katter. Våtfòret er sammensatt for å være ekstremt smaklig for kresne og eldre katter. Royal Canin Instinctive 7+bidrar til å beholde den eldre kattens energi og glede samtidig som våtfòret reduserer risikoen for at urenstein skal oppstå.
279 kr
- +
Royal Canin Instinctive med biter i saus er til voksne katter over 12 mnd. Det balanserte fullfôret hjelper med å holde urinveiene friske, da maten forebygger oppsamling av mineraler som forårsaker urinstein. Bitene i sausen er ekstra smakfulle og de har et forholdsvis lavt energiinnhold. Instinctive er et instinktivt valg for voksne katter.
249 kr
- +
Royal Canin Instinctive med biter i gelè er til voksne katter over 12 mnd. Det balanserte fullfôret hjelper med å holde urinveiene friske, da maten forebygger oppsamling av mineraler som forårsaker urinstein. Bitene i sausen er ekstra smakfulle og de har et forholdsvis lavt energiinnhold. Instinctive er et instinktivt valg for voksne katter.
249 kr
- +
Royal Canin Intense Beauty biter i saus er spesielt egnet til voksne katter over 12 mnd med lang eller halvlang pels. Det balanserte fullfôret nærer pelsen og holder den glansfull. Inneholder mer omega 3 og 6, B-vitaminer, biotin og sink enn vanlig kattemat. Hjelper med å holde urinveiene friske, for maten forebygger oppsamling av mineraler som forårsaker urinstein. Bitene i sausen er ekstra smakfulle, men de har et moderat energiinnhold, slik at denne maten hjelper katten med å holde idealvekten. Ingredienser kjøtt- og animaliske produkter, fisk og fiskeprodukter, korn, planteproteinekstrakt, oljer og fett, plantebaserte produkter, mineraler. Inneholder ikke fargestoffer eller konserveringsmidler. Næringsinnhold Råprotein: 12 %, råfett: 3,5 %, aske: 1,5 %, råfiber: 0,6 %
299 kr
- +
Royal Canin Intense Beauty biter i gelè er spesielt egnet til voksne katter over 12 mnd med lang eller halvlang pels. Det balanserte fullfôret nærer pelsen og holder den glansfull. Inneholder mer omega 3 og 6, B-vitaminer, biotin og sink enn vanlig kattemat. Hjelper med å holde urinveiene friske, for maten forebygger oppsamling av mineraler som forårsaker urinstein. Bitene i gelèen er ekstra smakfulle, men de har et moderat energiinnhold, slik at denne maten hjelper katten med å holde idealvekten. Ingredienser kjøtt- og animaliske produkter, fisk og fiskeprodukter, korn, planteproteinekstrakt, oljer og fett, plantebaserte produkter, mineraler. Inneholder ikke fargestoffer eller konserveringsmidler. Næringsinnhold Råprotein: 12 %, råfett: 3,5 %, aske: 1,5 %, råfiber: 0,6 %.
299 kr
- +
Royal Canin Kitten saus er små bløte biter i saus til eldre kattunger fra 4 til 12 måneder. Fôrbitene smaker godt og er lette å tygge. RC Kitten matcher den optimale makroernæringsmessige profilen som foretrekkes av eldre kattunger. Fôretbitene bidrar til å bygge opp kattungens immunforsvar. Fôret er også egnet til drektige katter. Viktige fordeler: Inneholder proteiner som viktig energikilde og som bidrar til å utvikle immunforsvaret, samt styrke knokkelvevet som hjelper kattungen med å opprettholde vekt og bevegelighet Jern som forebygger blodmangel og forbedrer appetitten Tilsatt mangan, som aktiverer en rekke enzymer og dermed omsetter stoffskiftet kullhydrater og fettstoffer som nøytraliserer frie radikaler -Inneholder sink, et viktig grunnstoff som utgjør en vesentlig del av stoffskiftet. Har dessuten en sårhelende virkning Royal Canin Kitten sørger for riktig ernæring og som ivaretar allmenntilstanden og velværet hos kjæledyret ditt.
279 kr
- +
Royal Canin Kitten gelè er små bløte biter i gelè til eldre kattunger fra 4 til 12 måneder. Fôrbitene smaker godt og er lette å tygge. RC Kitten matcher den optimale makroernæringsmessige profilen som foretrekkes av eldre kattunger. Fôretbitene bidrar til å bygge opp kattungens immunforsvar. Fôret er også egnet til drektige katter. Viktige fordeler: Inneholder proteiner som viktig energikilde og som bidrar til å utvikle immunforsvaret, samt styrke knokkelvevet som hjelper kattungen med å opprettholde vekt og bevegelighet Jern som forebygger blodmangel og forbedrer appetitten Tilsatt mangan, som aktiverer en rekke enzymer og dermed omsetter stoffskiftet kullhydrater og fettstoffer som nøytraliserer frie radikaler -Inneholder sink, et viktig grunnstoff som utgjør en vesentlig del av stoffskiftet. Har dessuten en sårhelende virkning Royal Canin Kitten sørger for riktig ernæring og som ivaretar allmenntilstanden og velværet hos kjæledyret ditt.
279 kr
- +
Royal Canin Kitten patè er små bløte biter i patè til eldre kattunger fra 4 til 12 måneder. Fôrbitene smaker godt og er lette å tygge. RC Kitten matcher den optimale makroernæringsmessige profilen som foretrekkes av eldre kattunger. Fôretbitene bidrar til å bygge opp kattungens immunforsvar. Fôret er også egnet til drektige katter. Viktige fordeler: Inneholder proteiner som viktig energikilde og som bidrar til å utvikle immunforsvaret, samt styrke knokkelvevet som hjelper kattungen med å opprettholde vekt og bevegelighet Jern som forebygger blodmangel og forbedrer appetitten Tilsatt mangan, som aktiverer en rekke enzymer og dermed omsetter stoffskiftet kullhydrater og fettstoffer som nøytraliserer frie radikaler -Inneholder sink, et viktig grunnstoff som utgjør en vesentlig del av stoffskiftet. Har dessuten en sårhelende virkning Royal Canin Kitten sørger for riktig ernæring og som ivaretar allmenntilstanden og velværet hos kjæledyret ditt.
279 kr
- +
Royal Canin Kitten saus er små bløte biter i saus til eldre kattunger som er steriliserte fra 6 til 12 måneder. Fôrbitene smaker godt og er lette å tygge. RC Kitten matcher den optimale makroernæringsmessige profilen som foretrekkes av eldre kattunger. Fôretbitene bidrar til å bygge opp kattungens immunforsvar. Fôret er også egnet til drektige katter. Viktige fordeler: Inneholder proteiner som viktig energikilde og som bidrar til å utvikle immunforsvaret, samt styrke knokkelvevet som hjelper kattungen med å opprettholde vekt og bevegelighet Jern som forebygger blodmangel og forbedrer appetitten Tilsatt mangan, som aktiverer en rekke enzymer og dermed omsetter stoffskiftet kullhydrater og fettstoffer som nøytraliserer frie radikaler -Inneholder sink, et viktig grunnstoff som utgjør en vesentlig del av stoffskiftet. Har dessuten en sårhelende virkning
279 kr
- +
Royal Canin Kitten gelè er små bløte biter i gelè til eldre kattunger som er steriliserte fra 6 til 12 måneder. Fôrbitene smaker godt og er lette å tygge. RC Kitten matcher den optimale makroernæringsmessige profilen som foretrekkes av eldre kattunger. Fôretbitene bidrar til å bygge opp kattungens immunforsvar. Fôret er også egnet til drektige katter. Viktige fordeler: Inneholder proteiner som viktig energikilde og som bidrar til å utvikle immunforsvaret, samt styrke knokkelvevet som hjelper kattungen med å opprettholde vekt og bevegelighet Jern som forebygger blodmangel og forbedrer appetitten Tilsatt mangan, som aktiverer en rekke enzymer og dermed omsetter stoffskiftet kullhydrater og fettstoffer som nøytraliserer frie radikaler -Inneholder sink, et viktig grunnstoff som utgjør en vesentlig del av stoffskiftet. Har dessuten en sårhelende virkning
279 kr
- +
Royal Canin Ultra Light, biter i saus til voksne katter over 12 måneder med tilbøyelighet til overvekt. Det balanserte fullfôret hjelper med å redusere energiinntaket samtidig som L-karnitin øker fettforbrenningen. Hjelper med å holde urinveiene friske, for maten forebygger oppsamling av mineraler som forårsaker urinstein. Proteinene i maten hjelper med å opprettholde muskelmassen. Ingredienser kjøtt- og animaliske produkter, korn, egg og eggprodukter, plantebaserte produkter, mineraler. Næringsinnhold Råprotein: 10,2 %, råfett: 2,2 %, aske: 1,6 %, råfiber: 1 %
299 kr
- +
Royal Canin Ultra Light, biter i gelè til voksne katter over 12 måneder med tilbøyelighet til overvekt. Det balanserte fullfôret hjelper med å redusere energiinntaket samtidig som L-karnitin øker fettforbrenningen. Hjelper med å holde urinveiene friske, for maten forebygger oppsamling av mineraler som forårsaker urinstein. Proteinene i maten hjelper med å opprettholde muskelmassen. Ingredienser kjøtt- og animaliske produkter, korn, egg og eggprodukter, plantebaserte produkter, mineraler. Næringsinnhold Råprotein: 10,2 %, råfett: 2,2 %, aske: 1,6 %, råfiber: 1 %
299 kr
- +
Royal Canin Maine Coon er ett optimalt våtfòr for din Maine Coon. Våtfòr til voksne og eldre katter av rasen Maine Coon. Våtfòret har en høy energitetthet og inneholder også næringsstoffer som fremmer sunn hud og skinnende pels. I tillegg bidrar våtfôret med på å opprettholde leddenes bevegelighet og fremmer en sunn leddhelse. Fòret passer til katter fra 15 måneders alder. Våtfòret består av biter i saus og kommer i en praktisk forpakning som er enkel å åpne og oppbevare.
279 kr
- +
Royal Canin Perser Wet er et våtfòr til voksne og eldre katter av rasen perser over 12 måneder. Våtfòret inneholder næringsstoffer som fremmer en frisk hud og glansfull pels. Dessuten bidrar fòret til en sunn mage- og tarmhelse samt god urinveishelse. Våtfòret består av biter i saus og kommer i en praktisk forpakning som er enkel å åpne og oppbevare.
279 kr
- +
Royal Canin Sterilised er et våtfôr som er spesielt utviklet for kastrerade voskne katter. Dette våtfôret bidrar til å opprettholde den perfekte vekten av katten gjennom et moderat energiinnhold tilpasset den kastrerte katten. Royal Canin Sterilised bidrar også til sunne urinveier gjennom en veljustert mineralbalanse.
249 kr
- +
Royal Canin Sterilised er et våtfôr som er spesielt utviklet for kastrerade voskne katter. Dette våtfôret bidrar til å opprettholde den perfekte vekten av katten gjennom et moderat energiinnhold tilpasset den kastrerte katten. Royal Canin Sterilised bidrar også til sunne urinveier gjennom en veljustert mineralbalanse.
249 kr
- +
Royal Canin Sterilised er et våtfôr som er spesielt utviklet for kastrerade voskne katter. Dette våtfôret bidrar til å opprettholde den perfekte vekten av katten gjennom et moderat energiinnhold tilpasset den kastrerte katten. Royal Canin Sterilised bidrar også til sunne urinveier gjennom en veljustert mineralbalanse. 12x85g våtfòr med patè.
199 kr
- +
Royal Canin Urinary Care in Gravy er et våtfòr til voksne katter over 12 måneder som holder urinveiene friske og forebygger urinveisplager. Sammensetningen i Royal Canin Urinary Care-kosten hjelper i å opprettholde mineralbalansen i urinen. Maten er utviklet for å tilsvare den ernæringsmessige profilen (MNP) som katten naturlig ville velge. Urinary Care hjelper også katten med å holde idealvekten. Et balansert mineralinnhold i urinen Sammensetningen i Urinary Care-kosten hjelper med å holde et balansert mineralinnhold i urinen Vedlikehold av idealvekten Hjelper katten med å holde idealvekten Et naturlig alternativ Utviklet for å oppfylle den ernæringmessige profilen (MNP) som voksne katter naturlig ville velge Ingredienser: Kjøtt- og animaliske produkter, korn, mineraler, plantebaserte produkter, sukker Næringsinnhold Råprotein 9,3 %, råfett 3 %, aske 1,2 % råfiber 0,8 %, fuktighet 82 %
299 kr
- +